Regler – Att köpa nya spel är alltid kul. Dock så kan det ibland ta emot lite att behöva lusläsa regelboken innan man kan komma igång och spela. Lägg till att vissa regelböcker inte alltid är så väldigt pedagogiskt utformade heller.

Vi på Dice & Meeple ville råda bot på detta och beslutade oss därför att teama upp med gänget bakom den grymt bra YouTube-kanalen ”Lär dig spela”. På denna kanal görs enkla och pedagogiska genomgångar av regler för en massa moderna brädspel.
Lär dig spela gänget har nu gjort ett fantastiskt arbete och skapat QR-koder till våra spel som vi kommer sätta på varje låda. Så nu kan du enkelt scanna koden när du köpt ett spel av oss och få en snabb genomgång hur det funkar på Lär dig spelas YouTube-kanal! 
Det kallar vi service!

Och om du inte gör det redan, så se till att prenumerera på Lär dig spelas kanal! De gör ett fantastiskt jobb och är en enorm tillgång för svenska brädspelare! 

Du hittar alla spel vi har till försäljning här på hemsidan. Tveka inte att höra av dig till oss för att göra ett inköp eller få tips på spel som vi tror du kan gilla. vår mail är dicemeeple@gmail.com