Äntligen är det dags igen! Efter ett och ett halvt års väntan kan vi åter igen börja anordna våra events och umgås på nytt. Vi slösar ingen tid utan ser till att omedel-bums få till ett nytt kul arrangemang!

Vad?
Ett 2-dagars brädspelsretreat i natursköna Björkfors på den Östgötska landsbygden.
Under denna helgen kommer deltagarna erbjudas möjlighet till både frilufts-upplevelser och brädspelande i olika grad efter tycke och smak.
Framför allt så får man en fantastiskt trevlig helg tillsammans med en massa härliga människor och chansen att få avnjuta social samvaro, vacker natur och en massa brädspelande.

När?
Fredag den 27/8 kl 17:00 drar vi igång! Dock går det utmärkt att komma tidigare då vi är på plats redan kl 15.
Söndagen den 29/8 kl 11:00 avslutar vi.

Var?
Björkfors är en liten och mycket mysig liten by i Kinda kommun i Östergötland. Inklämd på en kulle mellan två sjöar och ett berg ligger denna natursköna pärla.
Lättast att ta sig dit gör man genom att åka vi Linköping -> Rimforsa.

Mat
Självklart bjuder vi på en massa god och hemlagad mat under helgen. På fredagen inleder vi helgen med en gemensam middag med tillhörande traditionsenligt quiz.
På Lördagen serveras frukost, lunch och middag (även denna gång med quiz). Vi bjuder även på fika med hemlagat kaffebröd under hela dagen.
På söndagen bjuds det på frukost.

Aktiviteter
På Fredagen kommer vi spela spel! För de som vill kommer vi ha organiserat spelande av partyspel såsom Secret Hitler, Bang, Codenames etc. Vi kommer även ha en öppen spelbar för de som är sugna på andra spel.
På Lördagen får man välja på friluftsliv eller brädspel under förmiddagen. För de som är sugna på att utforska den vackra naturen kring Björkfors anordnar vi en vandring på ca 3,5 timme där vi bl.a besöker Idhults naturreservat.
För de som hellre spelar brädspel har vi Niklas från Mythos & More, vilket är ett väldigt välkänt och uppskattat arrangemang på svenska spelkonvent, som kommer hålla i lite mer organiserat spelande under dagen. Detta blir garanterat en spelupplevelse utöver det vanliga då Niklas lägger otroligt mycket tid och engagemang att bygga upp 3D-planer och skapa visuellt vackra komponenter till sina spel.
På eftermiddagen och kvällen fortsätter vi spela med hjälp av vår spelbar och umgås så länge vi orkar.
På söndagen äter vi frukost tillsammans samt passar på att spela lite mer om man orkar.

Boende
Vi hyr hela vandrarhemmet av Björkfors Kajak och Hostel. Här finns möjlighet till att ha ett eget rum eller att dela rum med någon annan.
För den som vill finns även möjlighet att hyra kanoter och Kajaker och ta sig en tur i sjön Åsunden. Se mer på deras hemsida

Kostnad och anmälan
Hela helgen kostar 2000kr för den som vill ha eget rum och 1500kr för den som vill ha del i dubbelrum.
Anmälan göra till dicemeeple@gmail.com.
För att helgen ska bli av behöver vi ha minst 12st anmälda tills Fredagen den 20/8. Max antal är satt till 20st deltagare.

Hjärtligt välkomna till en helg av social samvaro, friluftsliv och massa brädspelande!